Avís legal

Avís legal

La utilització del contingut i/o servicis del portal per part de l'usuari suposa l'acceptació expressa de les condicions següents:

Condicions d'ús del portal

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori es reserva el dret d'efectuar modificacions en el contingut d'este portal sense previ avís, així com de la seua configuració i presentació.

Este portal pot contindre enllaços a pàgines externes, no sent la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori responsable del contingut de les dites pàgines externes ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb les mateixes.

Els textos, imatges, logotips i resta de continguts inclosos en este portal són propietat de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori. Queda prohibida la transmissió, distribució, reproducció o emmagatzemament, total o parcial, excepte si s'obté el previ consentiment de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, i excepte quan s'indique el contrari.

Per a poder instal·lar o utilitzar qualsevol programari que es trobe disponible per a la seua descàrrega des d'este portal, han d'acceptar-se prèviament els termes del contracte de llicència, si ho haguera, que acompanye o s'incloga en el programari.

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori no es fa responsable dels possibles danys que es pogueren produir pel fet d'utilitzar versions no actualitzades de navegadors, o de les conseqüències que es pogueren derivar del mal funcionament del navegador, ja siga per configuració inadequada, presència de virus informàtics o qualsevol altra causa aliena a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori.