Novetats

Urbanisme

Ves enrere LA COMISSIÓ TERRITORIAL D'URBANISME DE CASTELLÓ APROVA LA SECCIÓ DE PATRIMONI CULTURAL DEL CATÀLEG DE CORTES D'ARENÓS

LA COMISSIÓ TERRITORIAL D'URBANISME DE CASTELLÓ APROVA LA SECCIÓ DE PATRIMONI CULTURAL DEL CATÀLEG DE CORTES D'ARENÓS

La Comissió Territorial d'Urbanisme de Castelló, en sessió de 24 de febrer de 2023, ha aprovat definitivament la Secció Cultural del Catàleg de Proteccions del municipi de Cortes d'Arenós.

L'objecte de la Secció de Patrimoni Cultural del Catàleg de Proteccions de Cortes d'Arenós consisteix dotar al municipi de Cortes d'Arenós d'un instrument que concrete tots els béns immobles existents en el municipi dignes de protecció, en aquest cas pels seus valors culturals, i establisca un règim d'actuació ajustat a les característiques de tots ells,  garantint així la seua conservació, protecció, foment i posada en valor.

El Pla General de Cortes d'Arenós ja conté un catàleg de proteccions. Actualment, el catàleg està concebut com un capítol més de les normes urbanístiques, en el qual únicament s'estableix un règim de protecció succint per als elements arquitectònics allí recollits i que es redueixen exclusivament als més destacats; esglésies, ermites i cases nobiliàries .