Novetats

Urbanisme

Ves enrere LA CONSELLERIA DE POLÍTICA TERRITORIAL, JUNTAMENT AMB LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA A L'AJUNTAMENT DE RAFAL LA DIGITALITZACIÓ DE L'URBANISME. L'URBANISME PRODUCTIU

LA CONSELLERIA DE POLÍTICA TERRITORIAL, JUNTAMENT AMB LA UNIVERSITAT D'ALACANT PRESENTA A L'AJUNTAMENT DE RAFAL LA DIGITALITZACIÓ DE L'URBANISME. L'URBANISME PRODUCTIU

El Director General d'Urbanisme Vicente J. Garcia Nebot va presentar a Rafal el prototip sobre el qual es desenvoluparà enguany l'eina de digitalització i visualització del planejament urbanístic dels municipis de la Vega Baixa.

Es tracta d'una nova eina creada per la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, a través d'un conveni amb la Universitat d'Alacant perquè tècnics municipals, professionals del sector i els ciutadans puguen conéixer de manera exhaustiva la informació ambiental i legislació urbanística de cada parcel·la que es consulte.

L'alcalde de la localitat, Manuel Pineda, durant la presentació de l'acte ha destacat “la necessitat d'aquesta eina, ja que en moltes ocasions els municipis tenim la informació fragmentada i això dificulta la labor dels nostres tècnics”.

La part expositiva ha sigut a càrrec del catedràtic d'Urbanisme de la Universitat d'Alacant, i encarregat de desenvolupar el projecte, Pablo Martí, qui ha explicat aquesta eina davant alcaldes, alcaldesses i tècnics dels Ajuntaments de la comarca, que permetrà modernitzar i dotar de major transparència, facilitat i agilitat a la ciutadania en matèria de coneixement urbanístic.