NOVETATS

Ves enrere TECMINE en Imatges

TECMINE en Imatges

Descobreix l'Exposició Fotogràfica itinerant del projecte TECMINE i observa l'evolució del paisatge de la Mina Fortuna després de la seua restauració.

Ja es pot gaudir del projecte LIFE TECMINE a través de l'Exposició Fotogràfica “Nou Paisatge de la Mina Fortuna”. Mitjançant imatges es pot veure com s'ha dut a terme el projecte i l'evolució de la restauració ecològica duta a terme en la Mina Fortuna a Ademuz (València). Imatges que mostren com ha canviat el paisatge de la mina des que van començar els treballs fins a l'actualitat.

Aquesta Exposició Fotogràfica itinerant permetrà a l'espectador realitzar un recorregut visual des del començament de les obres fins al final del projecte de restauració.

Fins al cap de Setmana Santa, l'Exposició Fotogràfica es pot visitar en l'Hall de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la Universitat Politècnica de València, edifici 3P, on celebrem la Conferència Final del projecte el passat 31 de maig. Aquest estiu es podrà visitar en el municipi de Riodeva (Terol).

Estigues atent als pròxims emplaçaments i dates per a poder visitar-la!

Exposició en l'Hall de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural