Reunions de participació

Ves enrere Reunió de participació amb la CEV

Reunió de participació amb la CEV

Divendres passat 16 de febrer va tenir lloc la reunió de participació del programa estratègic de mobilitat, infraestructures i transport UNEIX amb membres de la Confederació Empresarial de la Comunitat Valenciana (CEV). La reunió va tenir lloc en les dependències de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori de la Ciutat Administrativa Nou d´Octubre.

En la reunió van estar presents el secretari autonòmic d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira; el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo; i tècnics de la Direcció General. Per part de la CEV van assistir la directora gerent i la directora de l'àrea tècnica.

La reunió va servir per a presentar el programa estratègic UNEIX i per a conèixer les necessitats i propostes de la CEV i els seus associats en la matèria, així com poder articular la seua participació en la redacció del document a través de les seues aportacions i suggeriments.

La CEV és actualment un dels òrgans de representació del sector empresarial valencià més importants de la Comunitat Valenciana. La seua activitat es desenvolupa amb l'única fi de defensar l'interès empresarial general i procurar, d'aquesta manera, el marc idoni per a l'exercici de l'activitat empresarial. Compta amb nombrosos associats, d'àmbit sectorial, territorial i institucional.