Tallers d'innovació

Ves enrere Taller d´innovació de joves y xiquets

Taller d´innovació de joves y xiquets

El passat dia 23 d'abril, en les instal·lacions de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canales i Ports de la Universitat Politècnica de València va tenir lloc el primer dels tres tallers d'innovació previstos per al programa estratègic per a la millora de la mobilitat, infraestructures i el transport de la Comunitat Valenciana. En aquest cas la temàtica estava relacionada amb la innovació en transport i mobilitat des del punt de vista dels joves i els xiquets.

El taller s'ha desenvolupat en col·laboració amb la Càtedra Transport i Societat, en el marc del conveni amb la Universitat Politècnica de València per al foment del coneixement i la difusió a la societat de temàtiques relacionades amb el transport. Va ser dirigit pel professor del Departament de Transports de la UPV Tomás Ruiz Sánchez. Va participar Carlos Domingo, director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat; personal tècnic de la Direcció general; personal de l'Ajuntament de València; Francisco Alonso, director de l'Institut Universitari de Recerca en Tràfic i Seguretat Vial (INTRAS); personal tècnic de l'Institut Tecnològic de l'Embalatge, Transport i Logística (ITENE); investigadors, personal i estudiants de la Universitat Politècnica; personal tècnic de diverses consultories.

L'objectiu principal del taller ha sigut l'aportació d'idees útils per a definir directrius a incloure en el programa estratègic UNEIX. Es va desenvolupar en tres grups de treball: innovació en transport públic i solucions de mobilitat col·laborativa; innovació en transport per bicicleta i vehicles de mobilitat personal; i innovació en mobilitat per als vianants.

Conclusions