T'interessa

portales

CIDAM - Fons documental

El Catàleg del Centre d'Informació i Documentació Ambiental (CIDAM) compta amb un fons bibliogràfic en matèria de medi ambient compost per més de 14.000 volums en diferents formats: monografies, CD, DVD, fullets, revistes, articles de revistes, fotografies,... accessibles des d'aquest catàleg, en el qual s'inclouen també els fons bibliogràfics disponibles en la biblioteca del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV).

El Catàleg ofereix als usuaris la localització i l'accés als documents del fons.

 

Cerca en el catàleg

 

CIDAM - Fondo documental (II)

Consells per cercar en el catàleg en línia:

 • Utilitzeu comes per separar els termes si voleu obtenir registres que continguen algun dels termes.

 • Useu & per a separar els termes si voleu obtenir registres que continguen tots els termes.

 • Per ampliar la cerca a termes en plural o paraules derivades, aconsellem utilitzar el truncament, que consisteix en afegir * al final o al principi de la paraula.

  • Exemple: ambient*, recuperaria tots els documents que continguen les paraules: ambients, ambiental, ambientals, ambient, etc.

  • Si a més trunqueu per davant: *ambient*, també trobareu documents que continguen la paraula mediambiental.

 • Les cerques que es realitzen sobre el camp matèries inclouran també els descriptors geogràfics.

 • Pot passar que feu una cerca per un autor i que en la relació dels resultats obtinguts no figure el nom de l'autor. És perquè aquest autor no és responsable principal, sinó secundari de l'obra, i no encapçala el registre del catàleg, però sí que és ressenyat.

 • Important! Quan consulteu la referència de l'obra que esteu buscant per a conéixer la seua ubicació, tingueu en compte que si el número de ID conté una sigla amb 3 lletres, l'exemplar no està disponible en el CIDAM, sinó en un altra de les biblioteques de la Conselleria. sinó en la biblioteca del Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV).

 • Si no trobeu el que cerqueu, podeu consultar el catàleg ARENA, de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, en el qual figuren materials que també responen i complementen les matèries de la nostra competència.