-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere EL DIRECTOR GENERAL D´URBANISME ES TRASLLADA A QUART DE POBLET PER A REALITZAR UNA JORNADA TÈCNICA DE FORMACIÓ URBANÍSTICA.

EL DIRECTOR GENERAL D´URBANISME ES TRASLLADA A QUART DE POBLET PER A REALITZAR UNA JORNADA TÈCNICA DE FORMACIÓ URBANÍSTICA.

El director general d'Urbanisme, Vicente J. García Nebot, ha traslladat als assistents la utilitat de les eines i tràmits creats per a facilitar el treball urbanístic.


La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha celebrat una jornada informativa dirigida a funcionaris i professionals a l'Ajuntament de Quart de Poblet amb el propòsit de continuar estenent les noves eines urbanístiques posades en marxa per a agilitzar la tramitació i facilitar instruments capaços d'articular un nou model d'urbanisme productiu, sostenible i participatiu.

En aquesta trobada, que forma part de les jornades que la Conselleria està desenvolupant al llarg de tota la Comunitat Valenciana per a establir contacte des de la Direcció General d'Urbanisme amb el personal tècnic dels municipis, polítics i empresaris del sector, han participat el director general d'Urbanisme, Vicente J. García Nebot, l'alcaldessa de la localitat valenciana, Carmen Martínez, el regidor de desenvolupament urbà, Juan Medina i altres tècnics municipals.

García Nebot ha abordat en la sessió assumptes com la practicitat de les guies urbanístiques disponibles i les que estan en procés d'elaboració (la Guia de les ECUV’S), la funció de la GUIA-T, plataforma informàtica la finalitat de la qual és simplificar els procediments o també els múltiples tràmits que estan en funcionament actualment per a agilitzar el treball en ajuntaments, responent així a totes les qüestions que sorgeixen des dels despatxos.

En aquest sentit, el programa ha abordat matèries com els beneficis de les entitats urbanístiques col·laboradores, els llits per a afrontar la minimització d'impacte respecte als habitatges de segona residència que tenen ara la possibilitat de regularitzar la seua situació o l'impacte de les instal·lacions fotovoltaiques en el sector.