-

Enllaços destacats

NOVETATS

Ves enrere HOMOLOGACIÓ I PLA DE REFORMA INTERIOR "LLOMA LLARGA" DE BENAGUASIL (VALÈNCIA)

HOMOLOGACIÓ I PLA DE REFORMA INTERIOR "LLOMA LLARGA" DE BENAGUASIL (VALÈNCIA)

La Comissió Territorial d'Urbanisme de València celebrada el dia 6/10/2021, ha aprovat l'homologació i Pla de reforma interior denominat LLOMA LLARGA.

El planejament proposat intervé, en la major part de la seua superfície, sobre el sòl urbà delimitat en el Pla Especial d'Ordenació del Polígon Industrial Lois, aprovat en data 12 de novembre de 1971 pel llavors Ministeri de l'Habitatge.

L'àmbit d'aquest pla està localitzat al sud-oest del nucli urbà, en les proximitats de la boga sud del terme de Benaguasil amb el de Vilamarxant i al costat de la intersecció de les carreteres CV-50 i CV-373.

En la situació actual, l'àmbit presenta un alt percentatge de consolidació, ja que existeixen instal·lacions industrials construïdes de les següents empreses: l'antiga fàbrica de l'empresa LOIS, una empresa dedicada al subministrament de materials de la construcció i una activitat de desballestament de vehicles.

La finalitat de l'actuació és, principalment, la de permetre l'ampliació de les indústries existents i millorar els accessos, amb la previsió d'una nova rotonda en la intersecció de les carreteres CV-50 i CV-373. La superfície de la nova zona industrial és de 101.580 m²s

.