Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Activitats del TECMINE: Pròximament, video Time Lapse dels treballs de restauració

Activitats del TECMINE: Pròximament, video Time Lapse dels treballs de restauració

Què és Time Lapse?

Time Lapse, com el seu nom en anglès indica, és una seqüència de fotografies preses amb un interval de temps de separació entre l'una i l'altra, que, posteriorment, mitjançant ordinador, són unides per a crear un video, donant la sensació d'estar gravat a càmera ràpida.

Objectiu

Es va a realitzar un vídeoTime Lapse dels treballs d'execució de les obres de restauració en la Mina Fortuna d'Ademús (València).

El vídeo mostrarà la construcció geomorfològica de la zona de talusos i les zones d'escombreres, i la seua transformació progressiva a cel obert durant els dos mesos d'execució de l'obra.

Què aporta aquest video al projecte Life TECMINE?

Aquest video ajudarà a tenir un major abast en la difusió dels resultats del projecte, ja que, de forma clara i intuïtiva, coneixerem com es realitza la restauració d'una pedrera i compararem l'estat dels terrenys abans, durant i després de la restauració.

Aquest tipus de material audiovisual és nou en l'execució de la restauració geomorfològica a nivell europeu.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.