Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Celebra el Dia Internacional dels Boscos amb LIFE TECMINE

Celebra el Dia Internacional dels Boscos amb LIFE TECMINE

El 21 de març se celebra el Dia Internacional dels boscos que pretén conscienciar sobre la importància dels boscos, les funcions que exerceix, les causes que amenacen la seua desaparició i els beneficis que s'obtenen d'ells a nivell ecològic, econòmic i social.

El tema per a 2021 és: "Restauració forestal: un camí a la recuperació i el benestar".

A més, el Decenni de les Nacions Unides sobre la Restauració dels Ecosistemes, que comença enguany, és prevenir, detenir i revertir la degradació dels ecosistemes a tot el món.

El projecte LIFE TECMINE contribueix a aquest important repte a través de la restauració de 13,4 hectàrees en una zona minera. Gràcies a noves tècniques hem recuperat un espai degradat i posat en funcionament un nou ecosistema natural que ofereix múltiples beneficis.

El nou paisatge de la mina Fortuna protegeix el sòl contra l'erosió, captura carboni de l'atmosfera, és la nova llar d'una gran diversitat d'espècies de fauna i flora i és un nou lloc d'esbarjo per a la població local i visitant.

Volem celebrar amb tu la important funció dels boscos i la contribució del projecte LIFE TECMINE a la recuperació i conservació d'aquests.

Et convidem a celebrar i participar en el Dia Internacional dels Boscos

Mostrem al món que els nostres boscos ens importen!

Com puc participar?

Al llarg del mes de març:

  • Publica una foto en les teues xarxes socials mostrant com celebres el dia dels boscos, explica que t'aporten en la teua vida, esmenta a LIFE TECMINE i usa l'etiqueta #IntlForestDay.
  • Si ho prefereixes, envia una foto per e-mail mostrant com celebres el dia dels boscos i compta'ns què t'aporten i el publicarem en les nostres xarxes socials. Adreça de correu electrònic: lifetecmine@vaersa.org

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.