Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere LIFE TECMINE PUBLICA UNITATS DIDÀCTIQUES SOBRE MINERIA I RESTAURACIÓ ECOLÒGICA

LIFE TECMINE PUBLICA UNITATS DIDÀCTIQUES SOBRE MINERIA I RESTAURACIÓ ECOLÒGICA

Ja estan disponibles les unitats didàctiques per als cicles d'infantil, primària i ESO

Aquestes unitats didàctiques pretenen acostar als xiquets al món de la mineria.

Dirigides a la comunitat educativa, la seua descàrrega és gratuïta per al seu ús en els centres escolars i es poden seguir tant en paper com en dispositius digitals.

Cada unitat desenvolupa contingut relacionat amb la mineria i l'ús de minerals en la nostra vida quotidiana així com l'impacte generat sobre les muntanyes i com podem recuperar les zones afectades. A més, es proposen activitats i fitxes adaptades als diferents cicles i edats des d'infantil fins a ESO.

Totes les unitats disposen d'un quadern per a l'alumne i una guia per al docent, de manera que la temàtica es puga desenvolupar a l'aula amb la programació que el docent considere.

Els alumnes descobriran la importància d'aquesta activitat que proporciona les matèries primeres necessàries per a la fabricació de quasi tots els objectes que emprem cada dia com les construccions, la tecnologia o les energies renovables.

Les Unitats Didàctiques desenvolupades corresponen als 3 cicles:

•         Alumnes entre 3 i 7 anys (Infantil i 1r -2n de Primària)

•         Alumnes entre 8 i 11 anys (3r, 4t, 5è, 6è de Primària)

• Alumnes entre 12 i 16 anys (1r, 2n, 3r i 4t d'ESO)

Pots veure les unitats í


Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.