Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Els grans protagonistes d'aquest Projecte (Cap.2): el personal tècnic

Els grans protagonistes d'aquest Projecte (Cap.2): el personal tècnic

Una de les accions del projecte LIFE TECMINE és la formació del personal tècnic de l'administració en la tècnica Geofluv, que s'ha implementat en la restauració de la mina Fortuna (Ademús).

L'objectiu d'aquesta formació és que els tècnics que avaluen els projectes de restauració de mines coneguen aquesta tècnica i siguen capaços d'avaluar la viabilitat del projecte tècnic presentat per les empreses.

Personal tècnic de les administracions de la Comunitat Valenciana, Andalusia, Aragó, Catalunya i Madrid han participat en aquesta formació, que explica una part teòrica i una part pràctica amb el programari GeoFluv - Natural Regrade. El creador del mètode GeoFluv, Nicholas Bugosh i l'equip de la Universitat Complutense de Madrid (soci de LIFE TECMINE) han impartit i acreditat aquesta prestigiosa formació.

A més, personal de SIBELCO, també ha rebut aquesta formació el que permetrà la rèplica d'aquest mètode en altres explotacions mineres en l'àmbit europeu.

En l'enllaç de més a baix tens disponible l'entrevista a Cristina Gil i Ibán Hurtado, que treballen per a l'administració regional valenciana i han participat en aquesta formació.

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.