Organismes

Portals

Novetats Life Tecmine

Ves enrere Coneix les novetats del Programa LIFE 2018

Coneix les novetats del Programa LIFE 2018

El passat 9 maig va tenir lloc una jornada informativa sobre les novetats de la convocatòria 2018 del Programa LIFE. Aquest programa és l'únic instrument financer de la Unió Europea dedicat, de forma exclusiva, al medi ambient i a l'acció pel clima.

A través del programa LIFE es financen solucions i tecnologies mediambientals, mesures per al canvi climàtic, projectes per a la conservació de la naturalesa i de la biodiversitat i iniciatives per a la gobernança i la informació sobre clima i medi ambient.

Representants del projecte LIFE TECMINE van assistir a la jornada per a conèixer les novetats de la nova convocatòria i els resultats de projectes LIFE desenvolupats a la Comunitat Valenciana en convocatòries anteriors.

Descarrega l'agenda de la jornada (PDF 510KB)

Descarrega les presentacions de la jornada:

Avís

 Avís

El projecte LIFE TECMINE i el contingut d'aquesta pàgina web han sigut finançats amb el suport del Programa LIFE de la Unió Europea.

*Aquesta publicació [comunicació] reflecteix únicament les opinions de els/les autors/es, i la Comissió no es fa responsable de l'ús que puga fer-se de la informació ací continguda.