Notícies

Reunió de coordinació de la Xarxa Bioclima amb els Parcs Naturals

La Xarxa Bioclima ha donat un nou pas endavant amb la celebració d'una reunió el 22 de novembre de 2021 entre els responsables del projecte del CIDE, el CIEF i els Parcs Naturals implicats.

Primera collita important de l'hort llavorer de roure valencià

Ja es troba emmagatzemada a les càmeres de conservació de llavors la primera collita important de l'hort llavorer de roure valencià, de fulla petita o galer (Quercus faginea).

Es presenta el nou projecte europeu LIFE Teixeres, en el marc de la xarxa GENMEDA

Es presenta el projecte europeu LIFE Teixeres, la major intervenció feta fins ara en la millora de l'hàbitat del teix en territori valencià.

L'equip de flora amenaçada participa al primer Congrés Espanyol de Botànica

L'equip de flora amenaçada presenta alguns dels treballs més destacats en l'àmbit de la protecció de la flora terrestre en territori valencià.

Col·laboració per a recuperar el Pino Gordo de Sinarcas

L'equip de Patrimoni Arbori, en col·laboració amb els agents medioambientals i l'Ajuntament de Sinarcas, posen en marxa un seguit d'accions per a recuperar el Pino Gordo.

L'equip de flora amenaçada produirà més de 17.000 plantes de 41 espècies entre 2021 i 2023, en el marc del programa europeu FEADER

L'equip de flora amenaçada del CIEF produirà més de 17.000 plantes de 41 espècies protegides, en el marc del programa del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).

El pla de recuperació de la Silene d'Ifac, una història d'èxit

La recuperació de la Silene d'Ifac és una història d'èxit, escrita gràcies al treball diari de diferents actors coordinats.

Voluntaris de la Pobla de Vallbona custodiaran exemplars d'Estepa de Cartagena

Voluntaris de la Pobla de Vallbona (Camp de Túria) custodiaran exemplars d'Estepa de Cartagena (Cistus heterophyllus subsp. carthaginensis) fins al moment de la plantació en el medi natural.

Twitter