Presentació

Presentació

Patrimoni Arbori MonumenalEl Decret 154/2018, de 21 de setembre, del Consell, de desplegament de la Llei 4/2006, de 19 de maig, de la Generalitat, de Patrimoni Arbori Monumental de la Comunitat Valenciana, obre una nova línia de treball al CIEF.

L'equip d'Arbres Monumentals i Singulars treballa en la protecció i conservació d'exemplars i conjunts arboris extraordinaris, notables o d'interès local, en l'àmbit de tota la Comunitat Valenciana. La tasca es coordina amb els equips encarregats de la gestió de Patrimoni Arbori Monumental de cada província.

A més de la tasques directament relacionades amb la protecció i conservació d'exemplars, l'equip presta assessorament tècnic i serveis a ajuntaments, particulars i entitats, així com a les diferents seccions de la pròpia administració o altres administracions. Aquestes activitats són gestionades, majoritàriament, a través d'expedients.

 

Notícies

Col·laboració per a recuperar el Pino Gordo de Sinarcas

L'equip de Patrimoni Arbori, en col·laboració amb els agents medioambientals i l'Ajuntament de Sinarcas, posen en marxa un seguit d'accions per a recuperar el Pino Gordo.

Els arbres del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars, a un sol clic

Tots els arbres que formen part del Catàleg d'Arbres Monumentals i Singulars de la Comunitat Valenciana es troben a un sol clic, a través del visor de cartografia de la Generalitat Valenciana.

Es presenta el 2on volum del Catàleg d'Arbratge Monumental de Riba-roja de Túria, amb col·laboració del CIEF

Riba-roja de Túria ha presentat el segon volum del Catàleg d'Arbratge Monumental i Singular, elaborat amb la col·laboració dels tècnics de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF.

— 3 articles per pàgina
Mostrant 1 - 3 de 7 resultats