Notícies

El laboratori del CIEF fa proves d'envelliment accelerat per a comprovar el vigor dels lots de llavors d'algunes espècies

El laboratori del CIEF ha posat en marxa unes proves d'envelliment accelerat en lots de llavors d'algune espècies, en comprovar que oferien dades poc satisfactòries de germinació.

Es presenta el 2on volum del Catàleg d'Arbratge Monumental de Riba-roja de Túria, amb col·laboració del CIEF

Riba-roja de Túria ha presentat el segon volum del Catàleg d'Arbratge Monumental i Singular, elaborat amb la col·laboració dels tècnics de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF.

Comença el projecte de restauració de la vegetació de ribera al riu Tuéjar

El projecte Restauració de la vegetació de ribera en el paratge natural municipal naixement del Riu Tuéjar. una mostra de la col·laboració del CIEF amb els ajuntaments, acaba de posar-se en marxa.

El CIEF conserva per primera vegada ous de Triops cancriformis amb la metodologia de les llavors silvestres

L'equip de conservació de flora silvestre del CIEF ha participat en un projecte experimental de conservació d'ous de diverses poblacions del crustaci Triops cancriformis (tortugueta).

El CIEF continua treballant en les savines de la Puebla de San Miguel malmeses pel "Gloria"

L'equip de Patrimoni Arbori Monumental del CIEF continua treballant intensament en savines monumentals del Parc Natural de la Puebla de San Miguel, danyades pels efectes del temporal "Gloria".

Reunió de coordinació de la xarxa de Vivers Forestals de la Generalitat

El 30 de setembre passat va tindre lloc al viver del Parc Natural del Carrascar de la Font Roja la reunió de coordinació de tardor de la xarxa de Vivers Forestals de la Conselleria d'Agricultura,...

Estratificació de llavors per al CIEF i vivers de la Generalitat Valenciana

Amb l'entrada de la tardor arriba la temporada de realització de les estratificacions de llavors a les instal·lacions del Banc de Llavors Forestals del CIEF.

Més de 500 translocacions amb 70 espècies de flora protegida, entre 1992 i 2018

L'equip de flora amenaçada del CIEF ha dut a terme 529 translocacions, amb 70 espècies terrestres de flora valenciana protegida per l'Orde 6/2013.

Identificació d'un nou rodal de bosc madur a Penyagolosa

L'equip de boscos madurs del CIEF ha començat la identificació d'un nou rodal de bosc madur al barranc de la Pegunta, per tal d'incorporar-lo a la Xarxa de Rodals de Referència.

L'espècie amenaçada Salsola soda es reintrodueix en el Parc Natural de l'Albufera

L'equip de Conservació de Flora Silvestre del CIEF ha dut a terme per primera vegada la reintroducció experimental de la barrella fina (Salsola soda) en el Parc Natural de l'Albufera.

Twitter