SIL2019

SIL2019

La Generalitat Valenciana participarà enguany en el Saló Internacional de la Logística (SIL2019).
 
El SIL2019 és la fira líder en el sector de la logística, transport, intralogística i supply chain del sud d'Europa i del Mediterrani. Se celebra els dies 26, 27 i 28 de juny en el Recinte Firal Montjüic-Plaça d'Espanya de Fira Barcelona (Av. Reina María Cristina s/n, 08004 Barcelona).
 
És un dels fòrums més importants de difusió internacional del sector que cada any és protagonitzat per un ciutat, regió o estat convidat. Enguany el convidat és la comunitat autònoma d'Aragó. En l'edició de l'any passat va ser precisament la Comunitat Valenciana, aconseguint amb això una importantíssima visualització internacional, tot això en benefici del sector logístic productiu implantat en el seu respectiu territori, i de les expectatives de captació de noves implantacions.
 
En la seua última edició en 2018 van participar 650 empreses, es van presentar 150 innovacions a nivell mundial, es van realitzar més de 250 esdeveniments d'empreses i 27 conferències amb 222 ponents internacionals, i van estar presents més de 50 països dels cinc continents. Sense cap dubte el SIL és la fira de logística més important, no solament d'Espanya, sinó del sud d'Europa i del Mediterrani.
 
Enguany la Generalitat Valenciana estarà en el Palau 8, en l'estand C306. Si desitja visitar-nos en aquest estand, pot sol·licitar una invitació contactant amb la Direcció General d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat en el següent correu: dgotm@gva.es
 

Documentació

Listado documentos