BUTLLETÍ DEL CEACV

BUTLLETÍ DEL CEACV

El CEACV edita de manera periòdica un butlletí informatiu sobre temàtiques ambientals. Cada número del butlletí del CEACV es dedica a una temàtica seleccionada, sobre la qual s'elaboren una sèrie de continguts per a donar-la a conéixer i disposar d'informació sobre ella. El contingut que s'ofereix en el butlletí és molt variat i recull sempre en seccions fixes informació sobre materials de difusió, formació i didàctics relatius al tema tractat (ressenyes literàries i audiovisuals, apps i webs...). També s'ofereix accés a materials didàctics d'educació ambiental relatius al tema tractat. Destaca la participació d'entitats i persones externes al CEACV que exposen les seues experiències i opinions expertes sobre el tema del butlletí. També parlem de bones pràctiques ambientals dirigides al públic en general i relatives al tema tractat. I en el butlletí també donem a conéixer el CEACV, les seues instal·lacions i activitats com un altre mitjà per a arribar al públic en general.

 

El Boletin del CEACV

BUTLLETÍ 36 Les abelles

La producció biològica vegetal dels ecosistemes naturals i també l'agrària depèn en gran part dels processos de pol·linització que desenvolupen un gran nombre d'animals, especialment insectes. Entre els insectes les abelles són els més coneguts encarregats d'aquesta missió, però a més les abelles són els insectes que hem domesticat des de fa milers d'anys i que ens proveeixen de molts altres recursos com cera, mel o gelea reial. El butlletí 36 del CEACV l'hem dedicat a les abelles, en ell trobaràs nombrosos articles i recursos sobre aquests meravellosos insectes que han de ser protegits i conservats pel seu immens valor ecològic i social.

BUTLLETÍ 36 Les abelles

BULLETÍ 35: L'HORTA

Acabem de traure el nou número del butlletí del CEACV, i ja anem pel 35, aquest dedicat a l'horta. En ell vas a poder trobar informació molt variada sobre diversos aspectes relacionats amb l'horta des de llibres o webs a materials didàctics i audiovisuals i per descomptat les seccions en les quals persones i entitats relacionades directament amb l'horta ens compten les seues opinions i experiències. I no t'oblides de la secció de l'horta del CEACV, en aquest número dedicada als espinacs, amb l'habitual recepta que incloem. I molt més. Dedica-li una estona al butlletí del CEACV, et sorprendrà.

BULLETÍ 35: L'HORTA

BULLETÍ 34 BIBLIOTEQUES SOSTENIBLES

El nou número del butlletí del CEACV (34) el dediquem a les biblioteques i als centres de documentació verds. Són espais on la informació de caràcter ambiental es posa a disposició de la ciutadania per a que esta puga tindre una major disponibilitat de recursos de tot tipus per conéixer la realitat al voltant del medi ambient i facilitar-li l'adopció de decisions i de comportaments responsables. Recida és la xarxa que agrupa a aquestes biblioteques al llarg de tot el territori espanyol.

BULLETÍ 34 BIBLIOTEQUES SOSTENIBLES

PESCA SOSTENIBLE

Ja teniu disponible el nou butlletí del CEACV, el 33. Aquest nou butlletí el dediquem al tema de la pesca sostenible. En ell teniu informació, recomanacions i recursos al voltant d'aquest tema. Com sempre hi han distintes seccions que tracten diversos aspectes relatius a la temàtica tractada, des de la mostra de recursos bibliogràfics, digitals o audiovisuals, a la secció sobre recursos educatius per a treballar els continguts sobre el tema, bones pràctiques o l'aportació d'entitats i persones que treballen a l'àmbit del medi marí. Esperem que us agrade.

PESCA SOSTENIBLE

Butlletí 32 Any internacional de les fruites i verdures

Ja està disponible el número 32 del butlletí del CEACV, dedicat a l'Any internacional de les fruites i verdures.

Butlletí 32 Any internacional de les fruites i verdures

RESIDUS, UNA ALTRA DESESCALADA NECESSÀRIA

Ja està disponible el nou butlletí núm. 31 del CEACV, dedicat a la problemàtica que generen els residus. Aprofitem la Setmana Europea de Prevenció de Residus EWWR per a aportar la nostra xicoteta reflexió sobre aquest complicat tema.

RESIDUS, UNA ALTRA DESESCALADA NECESSÀRIA

NÚMERO 30

Ja es pot gaudir del número 30 del Butlletí del CEACV. Setembre 2020. Bicicleta: La millor mobilitat sostenible

NÚMERO 30

NÚMERO 29

Juny 2020 La participació per a millorar el medi natural

NÚMERO 29

NÚMERO 28

Febrer 2020 Malbaratament Alimentari

NÚMERO 28

Número 27

Febrer 2019 Alimentació i medi ambient

Número 27

Número 26

Setembre 2018 Els objectius de desenvolupament sostenible

Número 26

Número 25

Febrer 2018 Mars i oceans

Número 25

Número 24

Juliol 2017 Turisme i sostenibilitat

Número 24

Número 23

Febrer 2017 Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament

Número 23

Número 22

Setembre 2016 Mobilitat sostenible, medi ambient i salut

Número 22

Número 21

Maig 2016 Davant els incendis forestals, conscienciació i molta prevenció

Número 21

Número 20

Gener 2016 Any internacional dels llegums

Número 20