INFORMACIÓ

INFORMACIÓ 

CURS: EDUCACIÓ AMBIENTAL PER A LA PREVENCIÓ I LA GESTIÓ DELS RESIDUS

El PIRCV estableix el paper de l'educador/a ambiental en residus com a element fonamental per desenvolupar projectes d'educació ambiental per aconseguir reduccions en la producció de residus i millores en la seua gestió.

Per donar resposta a les necessitats de formació i per disposar de ferramentes per a portar endavant la tasca associada al perfil d'educador/a ambiental, el Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valencia ha enllestit el curs "Educació ambiental per a la prevenció i la gestió dels residus". Ara, per als possibles interessats i interessades, el CEACV obri la segona edició de 2023 d'aquest curs.

El curs es desenvoluparà entre el 19 d'octubre i el 5 de desembre del 2023, íntegrament en format digital.

La inscripció al curs romandrà oberta des del 11 al 18 d’octubre del 2023

Les places per al curs són limitades, l'admissió es realitza per ordre d'inscripció fins a cobrir les places.

La inscripció al curs s’inicia a les 00:01 hores del dia indicat com a inici de la inscripció. Les places ofertades per al curs es cobriran per rigorós ordre d’inscripció a partir de l’hora de la seu obertura.

Per a superar el curs s’han d’acomplir una sèrie de paràmetres:

  • Accedir al 100% dels continguts del curs (inclosos els vídeos adjunts als mòduls).
  • Haver superat la totalitat dels qüestionaris, per a superar cada qüestionari cal contestar correctament el 80% de les preguntes d'aquest.
  • Haver superat les tres tasques propostes durant el curs (la superació d’aquestes tasques no és automàtica, es fa amb la correcció dels treballs presentats per part dels tutors del curs).

Campus ambiental


 

CURS: INTRODUCCIÓ A LA BIODIVERSITAT VALENCIANA

La biodiversitat és un dels elements fonamentals del medi ambient. Actualment estem davant un dels processos d'extinció massiva més importants de la història en el que ja es denomina com la "Sisena extinció".

Conéixer la biodiversitat, les seues característiques, com gestionar-la i treballar amb ella són processos fonamentals per a tractar de protegir-la i preservar-la.

La Comunitat Valenciana és un dels territoris europeus en els quals la biodiversitat aconsegueix cotes destacables, amb un gran nombre d'espècies de tots els grups biològics i moltes d'elles són de caràcter endèmic.

Des del CEACV hem posat en marxa la tercera edició del curs on-line: Introducció a la Biodiversitat Valenciana, per a conéixer millor que és la biodiversitat, que característiques té en el territori valencià, que problemàtiques l'afecten i que projectes i accions legislatives i de gestió es desenvolupen per a protegir-la i recuperar-la.

El curs es desenvoluparà entre el 2 i el 31 d'octubre del 2023, íntegrament en format digital.

La inscripció al curs es farà a través d'un enllaç que s'activarà en aquesta pàgina.


La inscripció al curs s'obrirà el dia 25 de setembre i romandrà oberta fins el 1 d’octubre del 2023

Les places per al curs són limitades, la inscripció al curs s'inicia a les 00.00 hores del dia indicat com a inici de la inscripció. Les places oferides per al curs es cobriran per rigorós ordre d'inscripció a partir de l'hora de la seua obertura.