Inscripcions i localització

Inscripcions i localització

CONFERÈNCIES I TAULES DE DEBAT

 • INSCRIPCIÓ GENERAL

El termini d’inscripció general serà del dia 7 de juliol al 23 de setembre.

Professorat no universitari en actiu: els i les docents s’han d’inscriure a través del CEFIRE Específic d'Àmbit Científic, Tecnològic i Matemàtic. No obstant, per a presentar comunicació oral o taller, hauran de realitzar la inscripció específica en aquest web.

Per a obtindre el certificat d’aprofitament de les jornades s’haurà d’assistir, com a mínim, a quatre dels cinc blocs. L’assistència es justificarà amb el control de signatures al començament de cada bloc.

 

ESPAIS PARTICIPATIUS

Per a poder sol·licitar la presentació d'experiències en els espais de comunicacions orals i tallers, i de participació en la fira d'entitats, hauràs d'haver-te inscrit prèviament a les jornades. El termini per a presentar aquesta sol·licitud serà del 7 de juliol al 9 setembre. L'organització tindrà fins al 16 de setembre per a acceptar la participació, i et confirmarà mitjançant correu electrònic la data i els horaris de presentació. 

 • PRESENTACIÓ DE TALLER

Es podran presentar propostes de taller, prèvia inscripció i confirmació posterior per part de l’organització. Cada participant disposarà de 30 minuts per realitzar el seu taller. Aquesta activitat es podrà realitzar en l’exterior o dins una aula, segons les característiques del taller. Aquest espai estarà obert a totes les persones assistents a les jornades.

 

 • PRESENTACIÓ DE COMUNICACIÓ ORAL

Es podran presentar comunicacions orals amb una durada màxima de 10 minuts, per a les quals serà necessària la inscripció prèvia i confirmació posterior per part de l’organització. Aquest espai estarà obert a totes les persones assistents a les jornades.

 

 • PARTICIPACIÓ EN LA FIRA D’ENTITATS

Els estands s’ubicaran en una zona amb umbracles vegetals situada davant de l’edifici de la facultat. No hi ha punts de llum. Cada entitat haurà de portar la seua taula, cadires, o el que necessite.

 

 

 

Mail de contacte: jornades_eacv@gva.es

Localització

Localització

 • Facultat de Ciències Econòmiques i Jurídiques
 • Descripció:

  Des del CEACV et recomanem que en la mesura de les teues possibilitats acudisques a les jornades en transport públic, bicicleta o vehicle compartit. Ací pots trobar informació sobre aquest tema:

  Renfe 

  Rodalies Renfe

  TRAM Castelló 

  Bus urbà 

  Bicicas 

 • Ubicació:
  • Universitat Jaume I
  • 12006 - Castelló de la Plana (Castelló)