Campanya divulgativa

Campanya divulgativa

   

La campanya de divulgació i sensibilització ambiental està constituïda per un conjunt d'accions que promocionen el projecte i els objectius de la xarxa Natura 2000 entre la població local, principalment, així com en els àmbits regional, nacional i europeu.

 

Les activitats principals que afecten aquesta acció són l'organització de jornades divulgatives i de participació ciutadana, la participació en fires locals, la participació en congressos i activitats d'altres entitats, la publicació d'articles divulgatius i notes de premsa i la campanya d'adopció d'arbres.

 

De forma complementària a aquestes activitats s'han dissenyat productes de divulgació; disseny de la imatge del projecte, tríptics, rètols pels vehicles, xapes, samarretes, llibretes, adhesius, bosses de paper i etiquetes per a l'adopció de planta en fires, gorres, bosses de tela, pòsters de congressos, cartells de jornades, etc. També s'ha organitzat una exposició itinerant on es mostraven les activitats i productes divulgatius del projecte i una campanya educativa en escoles anomenada "Ajudem al nostre bosc".

 

A més a més de la present pàgina web, el projecte té presència en les xarxes socials a través d'una pàgina de Facebook on els publiquen notícies de les principals activitats del projecte.

 

D'altra banda es va dissenyar també una web específica per a la jornada tècnica que es va organitzar el setembre de 2015 a Morella.

 

Per últim, s'ha realitzat un documental sobre LIFE Renaix el Bosc.