CLEAN UP DAY

LETS CLEAN UP EUROPE 2023

Una neteja europea!
Cada any, milions de tones de fem acaben en els oceans, les platges, els boscos i altres llocs de la naturalesa. Les causes principals d'aquest problema són els models de producció i consum insostenibles de la nostra societat, les males estratègies de gestió dels residus i la falta de conscienciació dels ciutadans.

Vols ser part de la solució?
La campanya Let's Clean Up Europe (LCUE) està activa en tots els països europeus.

Participant en accions de neteja contribueixes a resoldre el problema dels residus, però també a conscienciar sobre la quantitat de residus que es produeixen, la importància de la prevenció i la reducció d'aquests. Les accions de neteja es poden comunicar sota la bandera de la LCUE.

La  Let's Clean Up Europe 2023 tindrà lloc del 29 d'abril al 26 de novembre.

Estàs preparat per a unir-te a aquesta nova edició de Netegem Europa! (LCUE)? L'any passat, la campanya va acollir més de 900 accions de neteja en tota Europa. Ciutadans, voluntaris i tot tipus d'interessats van participar en la recollida de residus en el nostre valuós planeta. La LCUE és una campanya de conscienciació, comunitat i diversió. El planeta terra és la nostra llar, i hem de cuidar-lo tots junts.

Aquesta edició s'amplia de nou i és possible inscriure una acció del 29 d'abril al 26 de novembre de 2023 perquè tots els països europeus puguen adaptar les activitats de neteja a la climatologia local.

Altra vegada, és possible organitzar accions de “plogging”, una pràctica esportiva que combina la carrera i la recollida de residus abandonats. Descobreix com organitzar una gran iniciativa de plogging! Llig les directrius.

Si vols més informació punxa en el següent enllaç:

CLEANUPDAY